Korting op factuuritems

MijnOnlineFactuur introduceert een nieuwigheid waarmee gebruikers kortingen kunnen toevoegen op individuele factuuritems. Lees hoe gemakkelijk u deze functie kunt gebruiken.

Lees het artikel →

Stijl van de Factuur

MijnOnlineFactuur.nl biedt twee ontwerpen voor facturen die u kunt aanpassen aan uw eigen voorkeuren en zo de algehele stijl van uw documenten kunt beïnvloeden.

Lees het artikel →

Numerieke Reeksen van Facturen en Uitgaven

MijnOnlineFactuur.nl introduceert een nieuwe functie waarmee u de nummering van facturen en uitgaven kunt aanpassen volgens uw voorkeuren. Deze handleiding leidt u stap voor stap door het correct instellen en benutten van numerieke reeksen voor maximale voordelen.

Lees het artikel →

Dupliceren van facturen

MijnOnlineFactuur.nl biedt gebruikers met het Premium tarief de mogelijkheid om al uitgegeven facturen te dupliceren. Deze handige functie vereenvoudigt het proces van het uitgeven van herhaalde facturen en bespaart u tijd.

Lees het artikel →

Het versturen van een factuur per e-mail

Bij het gebruik van de Mijn-Online-Factuur.nl kunt u eenvoudig en snel een factuur opstellen en deze onmiddellijk per e-mail naar de ontvanger sturen. Welke functies Mijn-Online-Factuur biedt met betrekking tot het verzenden van facturen per e-mail, kunt u lezen in het volgende artikel.

Lees het artikel →

Eenheden van Maat

Heeft u op de lijst van meeteenheden niet gevonden wat u nodig heeft? Geen zorgen, bij het werken met Mijn-Online-Factuur.nl kunt u de eenheden van maat voor factuuritems instellen op basis van uw eigen voorkeuren. Het volgende artikel zal u laten zien hoe u deze functie op de juiste manier kunt ...

Lees het artikel →

Een factuur uitreiken voor een buitenlandse bankrekening

Om een factuur uit te schrijven, wanneer de betaling naar een bankrekening in het buitenland moet worden gestuurd, is het nodig om IBAN en SWIFT te kennen.

Lees het artikel →

Sorteren en filteren van uitgegeven facturen

Mijn-Online-Factuur.nl biedt steeds meer mogelijkheden om uitgegeven facturen te sorteren en filteren.

Lees het artikel →

Hoe een factuur maken met Mijn-Online-Factuur.nl

Hoe snel en eenvoudig factureren met Mijn-Online-Factuur.nl. Met een paar klikken maak je een factuur die je meteen naar je abonnees kunt e-mailen.

Lees het artikel →

Een factuur uitreiken in een vreemde taal

Met Mijn-Online-Factuur.nl zal geen taalbarrière je nog tegenhouden! Kies uit 9 talen en factureer naar alle uithoeken van de wereld

Lees het artikel →

Werken met een stempel en logo

Bij het maken van facturen met behulp van MijnOnlineFactuur heeft u de mogelijkheid om het logo en de stempel van uw bedrijf toe te voegen aan de documenten. Hieronder vindt u een eenvoudige handleiding over hoe u het logo en de stempel correct kunt uploaden.

Lees het artikel →

Een factuur uitgeven in een andere valuta

Heeft u facturatie nodig in een andere valuta? Met MijnOnlineFactuur kunt u kiezen uit een selectie van 24 wereldvaluta's. Factureer efficiënt, zelfs aan uw buitenlandse partners.

Lees het artikel →

Factuuritems

Mijn-Online-Factuur.nl biedt verschillende functies die factureren makkelijker maken voor onze gebruikers. Een daarvan is het eenvoudige beheer van factuuritems. Je kunt factuuritems opslaan in een lijst, de functie voor regelvoorstellen activeren en vele andere functies gebruiken voor snel en ef...

Lees het artikel →

Een collectieve download van uitgegeven facturen

Vergeet de tijdrovende processen - het downloaden van facturen voor belastingaangifte is nu een kwestie van een paar klikken! De mogelijkheid tot massaal downloaden van facturen is beschikbaar voor gebruikers van het PREMIUM-tarief en tijdens de proefperiode.

Lees het artikel →

Instellingen van getoonde kolommen door de uitgegeven facturen

In het gedeelte met uitgegeven facturen kun je afzonderlijke kolommen bewerken naar behoefte van de gebruiker.

Lees het artikel →

Hoe exporteer ik facturen van Mijn-Online-Factuur.nl naar de boekhouding?

Als u meerdere facturen in één formaat moet verzenden of facturen naar de boekhouding moet exporteren, kunt u gebruikmaken van de functie voor het massaal downloaden van facturen. Alle facturen die u maakt, kunt u exporteren in verschillende formaten, zoals PDF of XLSX.

Lees het artikel →

Verschil in facturering tussen BTW-betalers en niet-betalers

Mijn-Online-Factuur.nl maakt onderscheid tussen btw-plichtigen en niet-belastingplichtigen en past het formulier automatisch aan op basis van de optie die de klant selecteert bij het maken van de factuur.

Lees het artikel →

Factuursjabloon: Factuur met omgekeerde belastingheffing

Met Mijn-Online-Factuur.nl kun je verschillende soorten facturen uitgeven, waaronder de factuur met verlegging.

Lees het artikel →

Factuursjabloon voor niet-BTW betalers

Bij het genereren van facturen op Mijn-Online-Factuur.nl hebben gebruikers de vrijheid om te kiezen uit verschillende factuurtypen, waaronder de niet-BTW factuur.

Lees het artikel →

BTW-factuursjabloon

Bij het uitreiken van facturen met Mijn-Online-Factuur.nl kan de gebruiker kiezen uit verschillende soorten. Een daarvan is het klassieke fiscale document.

Lees het artikel →