Hoe kan ik mijn mijn-online-factuur.nl-abonnement verlengen?

U kunt uw abonnement op de volgende manier verlengen:

Betaling per creditcard
Op de Abonnement Bestellen pagina selecteert u eenvoudig uw gewenste abonnementsplan (bijv. "PREMIUM Plan") en kiest u "Betalen per creditcard" voordat u het formulier indient. U wordt dan doorgestuurd naar de online betaalgateway. Zodra de betaling is voltooid, wordt uw abonnement automatisch verlengd.

Ik moet een factuur opstellen met oude btw-tarieven. Hoe doe ik dat?

Selecteer gewoon de datum van belastbare levering vóór 1 januari 2013, het btw-tarief wordt omgezet naar de tarieven die van kracht waren in de vorige periode.

Ik kan een PDF-factuur niet openen in Adobe Reader, er verschijnt een bericht met "illegale bewerking binnen een pad"

Deze fout treedt alleen op in zeer oude versies van Adobe Reader 7 en lager. Deze versie is meer dan 5 jaar oud, wordt niet beheerd en vormt een beveiligingsrisico voor uw computer. Om deze reden ondersteunen we het niet. We raden u ten zeerste aan te upgraden naar de meest recente versie van Adobe Reader.

Levert u de gegevens die in het formulier zijn opgeslagen aan derden?

De informatie die u invoert in het formulier bij het maken van een factuur wordt nergens opgeslagen, en we verstrekken geen informatie over het gebruik van mijn-online-factuur.nl aan wie dan ook.

Is er een risico op misbruik van de gegevens op de factuur die ik maak?

Er is geen risico op misbruik van persoonlijke of bedrijfsinformatie, inclusief andere informatie op de factuur. De verbinding tussen uw computer en de mijn-online-factuur.nl-service is beveiligd met behulp van het versleutelde HTTPS-protocol, en de gegevens die u invoert in het formulier bij het maken van een factuur worden nergens aan onze kant opgeslagen.

Waar worden de gegevens over entiteiten op basis van het bedrijfsidentificatienummer vandaan gehaald?

Om de naam en adres van de economische entiteit op te halen, gebruikt de mijn-online-factuur.nl-toepassing het vrij toegankelijke informatiesysteem ARES (Administratief register van economische entiteiten) Meer informatie over ARES.

Wat is SWIFT en IBAN en waarvoor worden ze gebruikt?

IBAN (International Bank Account Number) is een internationaal bankrekeningnummer. De SWIFT-code (ook wel BIC genoemd) identificeert uniek de bank bij internationale transacties. Beide codes worden voornamelijk gebruikt voor betalingen van en naar het buitenland.

Ik wil graag een factuur opstellen in een andere taal dan dat jullie aanbieden. Is dat mogelijk?

Als u geïnteresseerd bent in het vertalen van de PDF-factuur naar de taal die u nodig heeft, neem dan gerust contact met ons op. We sturen u de relevante vertaalgegevens en zullen deze graag opnemen in onze toepassing.

De e-mail met mijn inloggegevens is verwijderd, kunt u deze alstublieft opnieuw sturen?

U kunt een nieuwe e-mail met inloggegevens aanvragen op de pagina Wachtwoord Herstel. U ontvangt direct een e-mail met inloggegevens.

Ik heb gekozen voor een factuur zonder BTW. Waarom staat er "BTW-plichtige" op de factuur terwijl ik dat niet ben?

De informatie "BTW-plichtige" wordt weergegeven als u uw BTW-nummer invult. Als niet-BTW-plichtige bent u niet verplicht om het BTW-nummer aan te geven in zakelijke transacties. Het dient voornamelijk voor communicatie met de belastingdienst. Als u uw BTW-nummer niet invult, ziet u "Geen BTW-plichtige" op de factuur.