Over ons

  • Doel

    Mijn-Online-Factuur.nl is opgericht in 2011 met een duidelijke visie: het uitgeven van facturen makkelijker en sneller maken voor elk klein of groter bedrijf.

  • Idee

    Het belangrijkste idee was om een tool te maken die mensen zou dienen en die voor iedereen gemakkelijk te begrijpen zou zijn (omdat de moeilijkere dingen natuurlijk voor accountants zijn).

  • Ontwikkeling

    De functies van Mijn-Online-Factuur.nl zijn altijd in ontwikkeling en worden steeds beter zodat ze voldoen aan de behoeften van onze gebruikers en hen zoveel mogelijk tijd besparen, die veel beter kan worden besteed.

Mijn-Online-Factuur.nl

Team van Mijn-Online-Factuur.nl

Wie zorgt ervoor dat het uitgeven van je facturen snel en eenvoudig is?

Ondersteuning

Anet

Ondersteuning

[email protected]

Hoofd boekhouder

Míša

Hoofd boekhouder

[email protected]

Ontwikkelaar

Tonda

Ontwikkelaar

[email protected]

Programmeur

Milian

Programmeur

Marketing

Míša

Marketing

[email protected]

PPC Specialist

Václav

PPC Specialist

van eenvoudige facturatie

en andere vrienden

van eenvoudige facturatie

Mijn-Online-Factuur.nl in cijfers

26,608

Aantal van onze gebruikers

6,142

Aantal nieuwe gebruikers in 2023

80,451

Aantal uitgegeven facturen vorige maand

Referenties

Wij gebruiken Mijn-Online-Factuur.nl al vele jaren. We hebben niemand gespecialiseerd in boekhouding in ons bedrijf, dus we waarderen de duidelijkheid, helderheid en eenvoud van het systeem echt. Het heeft ons echt geholpen met oriëntatie binnen het systeem en onder andere zien onze facturen er professioneel en veel beter uit dan onze vorige. Facturen genereren QR-codes en voldoen aan alle vereiste behoeften voor comfortabel gebruik. Wij danken u.

Mgr. Bc. Ivana Procházková

Ik gebruik Mijn-Online-Factuur.nl al meer dan 4 jaar, omdat het makkelijk, snel is en de functies heeft die ik nodig heb.

Petr, Marketing freelancer

Ik gebruik Mijn-Online-Factuur.nl vanwege de gestructureerde verwerking. Alles is duidelijk en begrijpelijk voor beginnende freelancers. Ik hou van de eenvoud en grafische indeling. Ik kan het zeker aanbevelen!

Iva, Designer

Ik run al 11 jaar een bedrijf en werk de laatste 5 jaar met InvoiceOnline. Het heeft echt gemakkelijker gemaakt wat al die jaren echt mijn tijd nam en ik niet genoot. Alles is heel makkelijk en gestructureerd. Het werd me aanbevolen door vrienden en ik gebruik het tot op de dag van vandaag, echt tevreden en ik beveel het verder aan.

Eliška, Freelancer