MijnOnlineFactuur.nl biedt gebruikers met het Premium tarief de mogelijkheid om al uitgegeven facturen te dupliceren. Deze handige functie vereenvoudigt het proces van het uitgeven van herhaalde facturen en bespaart u tijd.

Het gebruik van deze functie is eenvoudig en intuïtief. Ga naar de sectie Uitgegeven facturen, waar u een lijst van al uitgegeven facturen zult vinden.

Vervolgens selecteert u in de rechterkolom de optie Dupliceren.

Dupliceren

Na deze keuze verschijnt er een exacte kopie van de geselecteerde factuur, alleen het factuurnummer wordt met 1 verhoogd ten opzichte van het nummer van de laatst uitgegeven factuur. Hier kunt u eventuele aanpassingen aan de factuur aanbrengen op basis van uw huidige behoeften.

Zodra u de factuur heeft aangepast, kunt u ermee omgaan zoals met elke nieuw uitgegeven factuur. U heeft de mogelijkheid om deze Opslaan, Vestuur per e-mail te verzenden of Opslaan en downloaden.

Factuur Dupliceren

Het proces van het dupliceren van de factuur wordt getoond in de volgende video.

Factuur Dupliceren

⚠️ WAARSCHUWING: Vergeet niet dat bij het werken met MijnOnlineFactuur.nl de standaardgegevens bij het uitgeven van een nieuwe factuur automatisch worden gekopieerd van de laatst uitgegeven factuur. Als u dus een oudere factuur dupliceert vanuit de lijst met uitgegeven facturen, worden de gegevens automatisch ingevuld volgens de laatst uitgegeven factuur, dus degene die is gedupliceerd.