Bij het uitgeven van elk type factuur zijn er opties beschikbaar om een stempel en bedrijfslogo te laden, die op de uitgegeven facturen worden weergegeven. Verderop staat alle belangrijke informatie, inclusief de te gebruiken bestanden, enz.

Waar kan ik het logo en de stempel uploaden?

Bestanden kunnen worden geüpload in het gedeelte Factuur opgeven in het gedeelte Basisinstellingen. Dit gedeelte kan voornamelijk verborgen zijn, en het is nodig om het in de eerste plaats te openen via het vervolgkeuzemenu.

→In de rechterkolom zijn opties voor Logo en Stempel, waar je de bestanden kunt uploaden.

De gebruiker kiest de bestanden van zijn computer en ze moeten in de volgende formaten zijn: jpg, jpeg, gif of png. Mijn-Online-Factuur.nl kan overweg met gesneden formaten zonder achtergrond, maar ook met een volledige afbeelding.

Het is belangrijk om een optimaal groot bestand te kiezen, als de afbeelding te klein is kan niet alles gelezen worden en als het te groot is hoeft de afbeelding niet te passen op de plaats voor het logo of de stempel.

⚠️ Het geüploade bestand wordt automatisch gebruikt voor elke andere factuur die de gebruiker verzendt.

Waar upload je het logo en de stempel op Mijn-Online-Factuur.nl?

Wat zijn de opties om met een logo of stempel te werken?

Logo en stempel kunnen worden bewerkt, zodat ze duidelijk zichtbaar zijn op facturen en precies voldoen aan de wensen van de gebruiker. Tussen de functies van het werken met deze bestanden hoort ook het snijden of bewerken van het formaat. Mijn-Online-Factuur.nl zorgt voor de uiteindelijke film, zodat deze de juiste grootte heeft voor facturen en het beeld niet vervormt.

Voor wie is deze functie beschikbaar?

Deze functie is beschikbaar voor beide abonnementsvormen - MINI en PREMIUM.