Mijn-Online-Factuur.nl biedt verschillende functies die factureren makkelijker maken voor onze gebruikers. Een daarvan is het eenvoudige beheer van factuuritems. Je kunt factuuritems opslaan in een lijst, de functie voor regelvoorstellen activeren en vele andere functies gebruiken voor snel en efficiënt factureren.

Functie van lijnsuggestie

Na het inschakelen van de regel suggestie functie, hoef je bij het invoeren van een item alleen de eerste paar karakters in te voeren en Mijn-Online-Factuur.nl zal vervolgens items uit de lijst aanbieden die al zijn ingevoerd met dezelfde naam. Als je een item uit de lijst wilt verwijderen, kun je dit moeiteloos doen door op het prullenbakpictogram te klikken.

Functie van lijnsuggestie


De functie voor lijnsuggesties kan eenvoudig worden in- en uitgeschakeld in het gedeelte Mijn account - Accountinstellingen.

Functie van lijnsuggestie
Regelsuggesties

Factuuritems opslaan in een lijst

Als je regelmatig specifieke artikelen met dezelfde prijs en I.U. factureert, zal de mogelijkheid om artikelen op te slaan in een lijst je facturatie aanzienlijk vereenvoudigen. Met de knop Selecteer uit opgeslagen items kun je eenvoudig en snel een item toevoegen.

Factuuritems opslaan in een lijst


Items die zijn opgeslagen in de lijst kunnen eenvoudig worden ingevoegd in een factuur en je kunt ze ook op elk gewenst moment bewerken of verwijderen uit de lijst.

Factuuritems opslaan in een lijst

Een nieuw item toevoegen aan de lijst

Om een nieuw item aan de lijst toe te voegen, klik je op Nieuw Item en stel je de naam, eenheid, btw-tarief en prijs vooraf in. Na het invullen van de informatie moet je het nieuwe item Opslaan.

Een nieuw item toevoegen aan de lijst

Extra functies voor factuuritems

Eenmaal toegevoegd aan de factuur, kunnen items met één klik worden gedupliceerd, verwijderd en opnieuw gerangschikt volgens je eigen voorkeur.

Extra functies voor factuuritems