Tegenwoordig kan iedereen online betalen met een QR-code, via mobiele telefoons of smartwatches, maar er zijn nog steeds veel ondernemers die hun facturen en belastingdocumenten handmatig uitgeven, bijvoorbeeld in Excel.

Er is een groot aantal tools op de markt die heel intuïtief werken, bijvoorbeeld Mijn-Online-Factuur.nl geeft niet alleen snel een klassieke factuur uit voor btw-betalers en niet-betalers, maar kan ook proforma facturen en creditnota's uitgeven. Alle gegevens over de entiteiten worden automatisch opgehaald uit verschillende databases van de Tsjechische overheid, niet alleen uit het klassieke ARES-systeem. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat bepaalde informatie verouderd is.

Dit factureringsprogramma bestaat 10 jaar op de markt. Om zijn verjaardag te vieren, heeft InvoiceOnline verschillende nieuwe functies voorbereid voor zijn vaste gebruikers, maar ook voor nieuwkomers. U kunt nu profiteren van een proefperiode van maximaal 5 weken met het hoogste PREMIUM-tarief, dat naast een onbeperkt aantal facturen ook eenvoudige bewerking biedt.

Een andere nieuwe functie is een speciaal evenement voor alle non-profitorganisaties. Zij kunnen nu gratis gebruik maken van de tool Mijn-Online-Factuur.nl. Instructies over hoe non-profits zich kunnen aanmelden voor de service zijn te vinden op de website, alles kan heel snel worden gedaan in een paar minuten.

Een groot voordeel is de ondersteuning van Mijn-Online-Factuur.nl, die klanten helpt om al hun veelvoorkomende en zeer ongebruikelijke vragen snel op te lossen. Moet je bijvoorbeeld een factuur uitreiken met het oude btw-tarief? Geen probleem voor InvoiceOnline, je kunt contact opnemen met support via e-mail [email protected] via het Facebook-profiel of via de blog met al het laatste nieuws.