Wat gebeurt er na het verlopen van het tarief?

Nadat het tarief is verlopen, worden gebruikers niet automatisch gefactureerd. Mijn-Online-Factuur werkt zonder verplichtingen - er vindt nooit een automatische afschrijving van uw kaart plaats of een ongewenste verlenging van de dienst.
Melding per e-mail
Zodra het tarief verloopt, ontvangt u een e-mail met informatie over het beëindigen van het tarief, evenals een aanbod om het te verlengen. Het is geheel aan u of u ervoor kiest om de dienst voort te zetten.

Geen verplichtingen of betalingen
Als u ervoor kiest het tarief niet te verlengen, ontstaan er geen kosten of verplichtingen.
Beperkte accountfuncties
Na het verlopen van het tarief wordt het account inactief.
Dit betekent dat:
het niet mogelijk is om een nieuwe factuur aan te maken,
u bestaande facturen niet kunt bewerken of anderszins kunt verwerken,
het account technisch niet functioneel ("dood") is totdat u het tarief opnieuw activeert.
Heractivering
Mocht u later besluiten om het tarief te verlengen, dan wordt het account opnieuw geactiveerd en kunt u doorgaan met waar u was gebleven.
Meerdere bedrijven onder één login
Beheert u meerdere bedrijven onder één login, dan heeft elk bedrijf een eigen tarief en een eigen einddatum. Het verlopen van een tarief geldt alleen voor het bedrijf waarvan het tarief is afgelopen – uw andere bedrijven werken gewoon door. In de e-mail staat altijd om welk bedrijf het gaat, en u verlengt alleen dat bedrijf.

Lees hoe u eenvoudig het tarief kunt verlengen na de proefperiode. U kunt ook uw MINI-tarief upgraden naar een PREMIUM-tarief of omgekeerd.

