PREMIUM is het abonnement met de meeste functies op Mijn-Online-Factuur.nl.

Functies van PREMIUM abonnement

Aan klassieke opties zoals het uitgeven van facturen en de optie om ze per e-mail te versturen is ook het volgende toegevoegd:

  • Uitgegeven facturen opslaan

Met een PREMIUM abonnement heb je het grote voordeel dat je reeds gemaakte facturen op elk moment kunt opslaan op je computer. Met een MINI abonnement is deze optie beperkt tot het opslaan direct na uitgifte, later (bijvoorbeeld als je het wilt gebruiken voor een belastingaangifte) is deze niet meer beschikbaar. Bij het downloaden heeft de gebruiker met een PREMIUM abonnement ook de mogelijkheid om alle of alleen de geselecteerde facturen collectief naar de computer te downloaden.

Mijn-Online-Factuur.nl biedt haar gebruikers een groot aantal functies.

  • Uitgegeven facturen bewerken

De gebruiker kan bijvoorbeeld een fout maken in het bedrag, of hij komt andere voorwaarden overeen met een klant, met een PREMIUM abonnement hoeft hij de factuur niet opnieuw uit te brengen (wij hoeven dan geen variabele symbolen, dubbele documenten enz. meer te wijzigen). In deze gevallen kan de factuur meteen worden bewerkt.

  • De status van facturen en kolommen bekijken

In het gedeelte Uitgegeven facturen kan de gebruiker met een PREMIUM-abonnement de uitgegeven facturen bekijken op basis van de gekozen criteria (datum van uitgifte, ontvanger, datum van de belastbare gebeurtenis enz.

  • Zoeken in facturen

Zoeken in facturen kan met trefwoorden of alleen (on)betaalde facturen bekijken.

  • Facturen kopiëren

Als er regelmatig facturen met dezelfde gegevens worden uitgegeven, kan de gebruiker deze facturen kopiëren. In het gedeelte Uitgegeven facturen kan een factuur met één klik worden gekopieerd.

  • Collectieve acties

Facturen kunnen collectief worden gedownload, gemarkeerd of verwijderd.