Het PREMIUM-tarief biedt een scala aan functies die u kunt uitproberen tijdens een gratis proefperiode.

Functies van het PREMIUM-tarief

Het Premium-tarief biedt niet alleen basisfuncties zoals het uitgeven van facturen en het versturen ervan via e-mail, maar ook andere handige functionaliteiten die het factureren vergemakkelijken!

Opslaan van uitgegeven facturen

Met het PREMIUM-tarief kunt u uw uitgegeven facturen blijven beheren nadat u ze heeft uitgegeven. In tegenstelling tot het MINI-tarief, waarbij het downloaden van een factuur alleen onmiddellijk na uitgifte mogelijk is, worden de facturen met het PREMIUM-tarief opgeslagen in de sectie Uitgegeven facturen en kunnen ze op elk moment worden bewerkt.

UF1

Bewerking van uitgegeven facturen

Heeft u een fout ontdekt in een uitgegeven factuur of moet u deze aanpassen? Maakt u zich geen zorgen! Met het PREMIUM-tarief hoeft u de factuur niet opnieuw te maken, maar kunt u deze eenvoudig aanpassen in de sectie Uitgegeven facturen.

Premium UF

Weergave van factuurstatus en kolominstellingen

Gebruikers van het PREMIUM-tarief kunnen in de sectie Uitgegeven facturen facturen weergeven op basis van verschillende criteria zoals uitgiftedatum, ontvanger, datum van belastbare prestatie en meer. U kunt ook de status van de factuur markeren, namelijk of de factuur betaald is, onbetaald is of achterstallig is. Bovendien kunt u de klant een bedankmail sturen na betaling van de factuur of een herinnering sturen als de vervaldatum van de factuur is verstreken. Deze e-mails kunnen vooraf worden ingesteld in de sectie E-mailtemplates.

Facturen Premium

Kopiëren van facturen

Als u herhaaldelijk facturen uitgeeft met dezelfde gegevens, kunt u met het PREMIUM-tarief de factuur eenvoudig dupliceren met één klik.

Premium Premium UF

Massa-acties

Facturen kunnen massaal worden gedownload, hun status kan worden gemarkeerd of ze kunnen worden verwijderd. Documenten kunnen worden gedownload in PDF- of XLSX-formaten.

Akcie Premium

💡Heeft u een MINI-tarief en wilt u overstappen op een PREMIUM-tarief en gebruikmaken van al zijn functies? Upgrade uw tarief voor een gereduceerde prijs! Hoe u uw tarief wijzigt van MINI naar PREMIUM, v