De tweede tariefoptie voor gebruikers van MijnOnlineFactuur is het MINI abonnement. Dit is specifiek bedoeld voor het opstellen van facturen en directe download ervan.

Functionaliteiten van het MINI abonnement

Het MINI-tarief biedt toegang tot twee belangrijke functies:

  1. Facturatie:
    Het online opstellen van een factuur binnen enkele seconden is zeer efficiënt. De tool nummert niet alleen de uitgegeven facturen automatisch volgens de gekozen nummerreeks, maar is ook gekoppeld aan verschillende bronnen en registers, waardoor het automatisch laden van factureringsgegevens wordt versneld (bij het invoeren van het ID-nummer).
  2. Factuurdownload en verzending per e-mail
    Elke uitgegeven factuur kan door de gebruiker direct worden gedownload naar de computer of worden verzonden via e-mail bij uitgifte. De afzender wordt weergegeven als het e-mailadres dat is geregistreerd op het gebruikersprofiel, en de e-mailinhoud kan worden aangepast in de sectie E-mailsjablonen.

MINI NL 1

💡 Let op: De sectie Uitgegeven facturen is uitsluitend toegankelijk voor gebruikers van het Premium abonnement. Met het Mini-tarief is het echter mogelijk om facturen direct na uitgifte te downloaden naar de computer of per e-mail te verzenden. Daarna is deze functie niet meer beschikbaar.

MINI NL

Upgraden van het MINI-tarief naar het PREMIUM-tarief

Voor degenen die al zijn geabonneerd op het MINI-tarief, is een overstap naar het PREMIUM-tarief beschikbaar tegen een gereduceerde prijs, afhankelijk van de resterende duur van het MINI-tariefabonnement. Meer informatie over de overstap van het Mini-tarief naar het Premium-tarief is te vinden in dit artikel.