MijnOnlineFactuur.nl biedt de mogelijkheid om een lijst van uitgaven te creëren, waar u gemakkelijk al uw uitgaven kunt bijhouden, organiseren en beheren. Deze functie zorgt ervoor dat u alles wat u nodig heeft voor facturatie overzichtelijk op één plek hebt.

Om de lijst met uitgaven te bekijken, klikt u eenvoudig op de tab Mijn account en selecteert u Uitgaven.

Hier vindt u een overzichtelijke lijst van al uw uitgaven.

Uitgavenlijst

Toevoegen van een nieuwe uitgave

Het toevoegen van een nieuwe uitgave is eenvoudig. Klik gewoon op de knop Uitgave toevoegen en vul de basisinformatie in. Naast de basisgegevens kunt u ook een bijlage en opmerking toevoegen. Na het invullen klikt u op de knop Bewaar Uitgave en uw nieuwe uitgave wordt automatisch aan de lijst toegevoegd.

Toevoegen van een nieuwe uitgave

Functies van de lijst van uitgaven

U kunt de uitgaven op de lijst eenvoudig sorteren op nummer, contact, totaalbedrag, vervaldatum en status met behulp van pijlen naast elke kolom. Verder kunt u aangeven of de uitgave is betaald en indien nodig de betaaldatum aanpassen in de kolom Betaald.

Functies van de lijst van uitgaven

De rechterkant van de lijst biedt extra handige functies voor het beheer van uitgaven. Hier vindt u de mogelijkheid om een uitgave te dupliceren, aan te passen of te verwijderen met behulp van het prullenbakpictogram.

Functies van de lijst van uitgaven