Vergeet de tijdrovende processen - het downloaden van facturen voor belastingaangifte is nu een kwestie van een paar klikken! De mogelijkheid tot massaal downloaden van facturen is beschikbaar voor gebruikers van het PREMIUM-tarief en tijdens de proefperiode.

Het downloaden van facturen is eenvoudig, of u nu documenten nodig heeft voor een bepaalde periode of voor het hele afgelopen jaar. Kies uit een breed scala aan factuurformaten die MijnOnlineFactuur biedt en download uw facturen massaal in de sectie Uitgegeven facturen of Rapporten.

Het downloaden van facturen in de sectie Uitgegeven facturen

Selecteer in de lijst met uitgegeven facturen degene die u nodig heeft, of klik op het eerste vakje linksboven om ze allemaal te selecteren. Klik vervolgens op Bulkacties en kies de gewenste optie.

Bulkacties Rapporten

U kunt ervoor kiezen om geselecteerde facturen te downloaden in PDF-formaat of XLSX-formaat (Excel). Hierdoor worden uw facturen direct naar uw computer gedownload.

Bulkacties downloaden

Het downloaden van facturen in de sectie Rapporten

Als u facturen wilt filteren op verschillende criteria, ga dan naar de sectie Rapporten. Hier kunt u facturen filteren op datum van uitgifte, klant of type document. Na het filteren klikt u eenvoudig op Facturen downloaden en selecteert u het gewenste formaat.

Bulkacties

🤔 Heeft u problemen met het downloaden van facturen? Geen zorgen en neem contact op met Aneta via e-mail op s[email protected]!