MijnOnlineFactuur introduceert een nieuwigheid waarmee gebruikers kortingen kunnen toevoegen op individuele factuuritems. Lees hoe gemakkelijk u deze functie kunt gebruiken.

MijnOnlineFactuur werkt voortdurend aan het verbeteren van haar diensten en brengt nieuwe functies naar haar gebruikers die administratief werk vereenvoudigen. De nieuwste innovatie is de mogelijkheid om kortingen toe te voegen op individuele factuuritems.

Hoe voeg je een korting toe op een factuuritem


Het toevoegen van een korting op een specifiek factuuritem is nu eenvoudig en intuïtief. Volg gewoon deze stappen:

  1. Vul het item en de prijs in
    Voer in het factuurcreatie-interface de beschrijving en prijs van het item in.
  2. Klik op het percentage-icoon (%)
    Naast het veld met de prijs van het item vindt u het percentage-icoon (%). Klik erop om naar de optie te gaan om een korting toe te voegen.
Korting op factuuritems

3. Voer het bedrag en het type korting in
Na het klikken op het percentage-icoon wordt een nieuw venster geopend waarin u het bedrag van de korting kunt invoeren. U kunt kiezen of de korting wordt uitgedrukt als een percentage (%) of een specifiek bedrag (bijv. 50 EUR).

4. Bevestig de korting
Na het invoeren van het kortingsbedrag en het selecteren van het type, klik op de knop Korting toepassen. De korting wordt automatisch toegevoegd aan het item en past de totale prijs aan.

Korting op factuuritems 2

5. Bewerken of verwijderen van de korting
Als u de korting later wilt bewerken, klik dan op het potlood-icoon naast de korting en voer de gewenste wijzigingen uit. Om de korting te verwijderen, klik op het prullenbak-icoon.

Korting

Voordelen van de nieuwe functie


Het toevoegen van kortingen op individuele factuuritems biedt verschillende voordelen:

  • Nauwkeurigheid in berekeningen: Geautomatiseerde berekeningen zorgen ervoor dat prijzen en kortingen nauwkeurig worden berekend en correct worden toegepast op de factuur.
  • Flexibiliteit: Gebruikers kunnen gemakkelijk kortingen aanpassen aan verschillende items naar behoefte, wat vooral handig is bij speciale aanbiedingen of acties.
  • Tijdbesparing: Snelle en eenvoudige invoer van kortingen vereenvoudigt het facturatieproces en bespaart tijd voor gebruikers.