Als u meerdere facturen in één formaat moet verzenden of facturen naar de boekhouding moet exporteren, kunt u gebruikmaken van de functie voor het massaal downloaden van facturen. Alle facturen die u maakt, kunt u exporteren in verschillende formaten, zoals PDF of XLSX.

Hoe verloopt het exporteren van facturen?

Na het inloggen op Mijn-Online-Factuur.nl , klikt u op het tabblad Uitgegeven facturen en selecteert u alle facturen of kiest u alleen de gewenste facturen voor export. Vervolgens selecteert u de optie Bulkacties en daarna kiest u in welk formaat de facturen geëxporteerd moeten worden.

Exporteren van facturen

PDF-formaat

Mijn-Online-Factuur.nl biedt gebruikers een efficiënte en eenvoudige manier om uitgegeven facturen te exporteren in PDF-formaat. Deze functie is essentieel voor ondernemers en bedrijven die facturen moeten opslaan en delen met klanten of voor boekhoudkundige doeleinden. Exporteren in PDF-formaat zorgt ervoor dat alle facturen er consistent en professioneel uitzien en gemakkelijk te lezen zijn op elk apparaat. Bovendien is het exportproces intuïtief en snel, zodat gebruikers hun factuurdocumenten efficiënt kunnen beheren zonder onnodige complicaties. Het resulterende PDF-document kan eenvoudig worden gemaild, opgeslagen voor toekomstig gebruik of worden afgedrukt.

XLSX

Mijn-Online-Factuur.nl biedt ook de mogelijkheid om facturen te downloaden in het XLSX-formaat, oftewel het Excel-spreadsheetformaat. Deze functionaliteit is met name handig wanneer u een overzicht van uitgegeven facturen voor een bepaalde periode wilt exporteren. Het XLSX-formaat maakt eenvoudige en systematische verwerking van gegevens in een spreadsheetomgeving mogelijk, wat het volgen en analyseren van gegevens vergemakkelijkt.