Op Mijn-Online-Factuur.nl vind je ook snelle antwoorden op veelgestelde vragen over het uitschrijven van facturen, het versturen naar je abonnees etc.

1.Hoe kan ik mijn abonnement op Mijn-Online-Factuur.nl verlengen?

U kunt uw abonnement op de volgende manieren verlengen:

Betaling per creditcard

Op de bestelpagina van het abonnement selecteert u het tarief van uw voorkeur (bijv. Tarif PREMIUM) en selecteert u de optie "Betaling per creditcard" vóór verzending. U wordt dan doorgestuurd naar de online betalingsgateway. Na betaling wordt het abonnement automatisch verlengd.

2. Ik kan een PDF-factuur niet openen in Adobe Reader, de melding "illegale bewerking binnen een pad" verschijnt.

Deze fout treedt alleen op bij zeer oude versies van Adobe Reader 7 en lager. Deze versie is al meer dan 5 jaar oud, wordt niet onderhouden en vormt een veiligheidsrisico voor uw computer en om deze redenen ondersteunen wij deze niet. We raden je sterk aan om te upgraden naar de nieuwste versie van Adobe Reader.

3. Verstrekt u de op het formulier opgeslagen gegevens aan derden?

De informatie die u invult op het formulier bij het maken van een factuur wordt nergens opgeslagen en wij verstrekken aan niemand informatie over het gebruik van de FakturaOnline.cz service.

4. Bestaat er een risico op misbruik van de gegevens van de factuur die ik maak?

Er is geen mogelijkheid tot misbruik van persoonlijke of bedrijfsgegevens, inclusief andere informatie van de factuur. De verbinding tussen jouw computer en FakturaOnline.cz is beveiligd via het versleutelde HTTPS-protocol en de gegevens die je invult op het formulier bij het maken van een factuur worden nergens aan onze kant opgeslagen.

5.Waar wordt de informatie over de entiteiten op basis van het ID-nummer vandaan gehaald?

Om de naam en het adres van de economische entiteit te achterhalen, maakt FakturaOnline.cz gebruik van de diensten van het vrij toegankelijke informatiesysteem (Administratief Register van economische entiteiten).

6. Wat is IBAN en SWIFT en waarvoor worden ze gebruikt?

IBAN (International Bank Account Number) is een internationaal bankrekeningnummer. De SWIFT-code (soms ook BIC genoemd) identificeert een bank op unieke wijze bij internationale betalingstransacties. Beide codes worden voornamelijk gebruikt voor betalingen van en naar het buitenland.

7. Ik wil graag een factuur in een andere taal dan jullie aanbieden. Is dit mogelijk?

Als je geïnteresseerd bent in het vertalen van de PDF-factuur zelf in de taal die je nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We sturen je de relevante gegevens voor de vertaling en nemen deze dan graag op in onze applicatie.

8. Ik ben mijn wachtwoord vergeten, hoe ga ik verder?

U kunt een vergeten wachtwoordherstel aanvragen op de pagina Wachtwoord vergeten herstellen. Vul hier het e-mailadres van je account in het formulier in en we sturen je direct instructies.

9. Ik heb een factuur zonder btw geselecteerd. Waarom wordt er BTW op mijn factuur weergegeven, ook al ben ik geen BTW-plichtige?

De informatie "BTW-plichtige" wordt weergegeven als je het BTW-nummer hebt ingevuld. Als niet-btw-plichtige ben je niet verplicht om je btw-nummer te vermelden in je zakelijke transacties. Het wordt voornamelijk gebruikt voor communicatie met de belastingdienst. Als je het btw-nummer niet invult, wordt op de factuur "btw-plichtige" weergegeven.