Voor alle huidige en toekomstige klanten werken vele kanalen, die helpen bij het soepele proces van het uitgeven van facturen met Mijn-Online-Factuur.nl en bij vragen.

Online chat met ondersteuning

Rechts op de website van Mijn-Online-Factuur.nl is een optie om gebruik te maken van een chatvenster met ondersteuning. In de rechter benedenhoek staat een oranje knop met de woorden Help die je kunt gebruiken nadat je op de knop hebt geklikt om je vraag te stellen.

Mijn-Online-Factuur.nl e-mail ondersteuning

In het geval dat de klant geen antwoord op zijn vraag vindt in de handleidingen, is een andere manier van communicatie via e-mail: [email protected].

Klantenservice Mijn-Online-Factuur.nl staat klaar om alle vragen te beantwoorden en eventuele problemen zo snel mogelijk op te lossen. Aarzel niet om contact met hen op te nemen.

Blog

Een andere communicatiesite die Mijn-Online-Factuur.nl gebruikt om het publiek te informeren over nieuws en geplande technische veranderingen, is de blog.

De blog van Mijn-Online-Factuur.nl bevat niet alleen nieuws over de uitgiftetool, maar ook basisinformatie over facturen en belastingen en wil helpen bij de oriëntatie in het financiële systeem van Tsjechië.

FAQ

Op de website, Mijn-Online-Factuur.nl is ook een sectie met FAQ, waar je een snel antwoord kunt vinden op veel vragen.